vezi și: 3Waves.ro
comandă și cumpără un site web
gwpteam.com dezvoltă site-uri web pe platforma Wordpress:
de prezentare, mass-media, pentru IMM-uri, pentru ONG-uri, diverse.
  •  

Site personal pe WordPress

Un site personal dezvoltat pentru scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici. Site-ul este construit folosind o temă premium de tip responsive, modificată și personalizată pentru a îndeplini specificațiile clientului.

Web designul de tip responsive folosește CSS3, în cazul prezentat și HTML5 și este proiectat astfel încât să se poată crea un site flexibil cu lățimea și înălțimea dinamice, funcție de browser și de device-ul pe care este încărcat. Mai mult, thema permite adminstrarea unor elemente structurale ale site-ului funcție de device. Astfel sidebarul poate să nu mai apară pe mobile, dar să fie afișat pe PC-uri și tablete. Sau, dacă se folosesc în mod uzual 3 coloane, pe tablete se pot reduce la 2 coloane iar pe mobile la o coloană.

Site-ul este structurat pe trei categorii principale și câteva pagini. În categoria My Books sunt prezentare cărțile autorului. În categoria Short Stories sunt prezentate creații de mai mică întindere iar în Columns sunt articole de opinie. Fiecare categorie are un alt mod de prezentare, la fel și paginile.

Această flexibilitate este oferită de Theme Blvd Framework 2.1.0

Eugen Ovidiu Chirovici

 
Plugin-uri folosite:
  • Akismet – antispam
  • All in One SEO Pack – pentru fineţuri de SEO
  • Contact Form 7 – pentru a genera un formular de contact profesional
  • Really Simple CAPTCHA – generează câmp captcha pentru Contact Form 7
  • Executable PHP widget – e un widget ce permite scrierea de cod PHP, javascript și HTML, foarte util
  • HTML Javascript Adder – widget ce permite inserarea de cod HTML și JavaScript, inclusiv vizual. Are avantajul că se poate selecta pagina ăn care sp apară (sau sa nu apară)
  • Most Comments Widget – widget ce permite listarea celor mai citite articole
  • Theme Blvd News Scroller Widget – permite listarea articolelor din categoriile selectate sub formă de slider, articolele se rotesc, excelent de folosit în spații mici
  • WSA Favicon – un plugin draguț care permite uploadul unui favicon sau conversia unei imagini obișnuite în favicon
 

Comentează folosind contul de Facebook

Scrie un comentariu

E-mailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

 
Proiecte pregătite pentru WordPress
argumente pentru un site web de excepţie

Suntem specializaţi în instalarea, dezvoltarea şi personalizarea CMS-ului WordPress. Oferim servicii complete pentru această platformă: proiectare, design site, design logo, creare template, instalare şi personalizare plugin-uri, implementare şi servicii postimplementare.

Wordpress este instrumentul nostru preferat în dezvoltarea de blog-uri şi CMS-uri (Content Management System). Putem dezvolta împreună site-uri, de la simplu la complicat în funcţie de buget şi de necesităţi.

Facebook