Site personal pe WordPress

Un site personal dezvoltat pentru scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici. Site-ul este construit folosind o temă premium de tip responsive, modificată și personalizată pentru a îndeplini specificațiile clientului.

Web designul de tip responsive folosește CSS3, în cazul prezentat și HTML5 și este proiectat astfel încât să se poată crea un site flexibil cu lățimea și înălțimea dinamice, funcție de browser și de device-ul pe care este încărcat. Mai mult, thema permite adminstrarea unor elemente structurale ale site-ului funcție de device. Astfel sidebarul poate să nu mai apară pe mobile, dar să fie afișat pe PC-uri și tablete. Sau, dacă se folosesc în mod uzual 3 coloane, pe tablete se pot reduce la 2 coloane iar pe mobile la o coloană.

Site-ul este structurat pe trei categorii principale și câteva pagini. În categoria My Books sunt prezentare cărțile autorului. În categoria Short Stories sunt prezentate creații de mai mică întindere iar în Columns sunt articole de opinie. Fiecare categorie are un alt mod de prezentare, la fel și paginile.

Această flexibilitate este oferită de Theme Blvd Framework 2.1.0

Eugen Ovidiu Chirovici


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *