vezi și: 3Waves.ro
comandă și cumpără un site web
gwpteam.com dezvoltă site-uri web pe platforma Wordpress:
de prezentare, mass-media, pentru IMM-uri, pentru ONG-uri, diverse.
  •  

Despre noi

Pentru a răspunde cerinţelor clienţilor de a avea un site dinamic, plăcut şi uşor de administrat, GWPTeam a început să personalizeze şi să folosească pentru site-urile de prezentare, pentru fundaţii, ONG-uri, şcoli, instituţii, personalităţi, mass-media mici, bloguri şi alte site-uri aplicaţia WordPressCMS.

  • oferim design și teme pentru WordPress
  • oferim  implementare de teme date sau cumpărate pentru WordPress
  • oferim consultanță pentru WordPress
  • oferim plugin-uri la comandă prin Great WordPress Plugins
  • oferim instalare și personalizare plugin-uri WordPress prin Great WordPress Plugins

Suntem specializaţi în instalarea, dezvoltarea şi personalizarea soluţiei WordPress. Oferim servicii diverse pentru această platformă.

WordPress Content Management System este instrumentul nostru preferat în dezvoltarea de blog-uri şi CMS-uri (Content Management System). Putem dezvolta împreună site-uri, de la simplu la complicat în funcţie de buget şi de necesităţi.


 
Proiecte pregătite pentru WordPress
argumente pentru un site web de excepţie

Suntem specializaţi în instalarea, dezvoltarea şi personalizarea CMS-ului WordPress. Oferim servicii complete pentru această platformă: proiectare, design site, design logo, creare template, instalare şi personalizare plugin-uri, implementare şi servicii postimplementare.

Wordpress este instrumentul nostru preferat în dezvoltarea de blog-uri şi CMS-uri (Content Management System). Putem dezvolta împreună site-uri, de la simplu la complicat în funcţie de buget şi de necesităţi.

Facebook