vezi și: 3Waves.ro
comandă și cumpără un site web
gwpteam.com dezvoltă site-uri web pe platforma Wordpress:
de prezentare, mass-media, pentru IMM-uri, pentru ONG-uri, diverse.
  •  

Site web pe wordpress de prezentare sala de sport

Continental Fitness SPA este un centru de agrement, fitness și SPA din Timișoara situat în Hotel Continental din centrul orașului. Centrul este dotat cu aparatură modernă, instructori de fitness, piscină acoperită, piscină în aer liber, saune mari și mici.

Site-ul de prezentare este realizat simplu având în prim plan o galerie foto și mai multe pagini cu informații de strictă utilitate: orar, localizare, servicii oferite. În felul acesta vizitatorii vor putea afla rapid dotările centrului, prețul și unde se află.

S-a urmărit păstrarea logo-ului Hotelului Continental, siglă realizată tot de GWP Team SRL. Pentru site am schimbat culorile pe un albastru-aquamarin în ton restul site-ului.

Continental Fitness-SPA Timișoara

 
Plugin-uri folosite:
 

Comentează folosind contul de Facebook

Scrie un comentariu

E-mailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

 
Proiecte pregătite pentru WordPress
argumente pentru un site web de excepţie

Suntem specializaţi în instalarea, dezvoltarea şi personalizarea CMS-ului WordPress. Oferim servicii complete pentru această platformă: proiectare, design site, design logo, creare template, instalare şi personalizare plugin-uri, implementare şi servicii postimplementare.

Wordpress este instrumentul nostru preferat în dezvoltarea de blog-uri şi CMS-uri (Content Management System). Putem dezvolta împreună site-uri, de la simplu la complicat în funcţie de buget şi de necesităţi.

Facebook